Undervisning‎ > ‎

Trenere


Trenere
 
I sesongen 2015-2016 har Oslo Drill faste instruktører som underviser hver uke.Navn:                Henriette Adine Tørjesen, Undervisningsansvarlig
Underviser:       Senior solister - 1 baton, 2 baton og solo drilldans
E-mail:              henriette@oslodrill.no
Mobil:               901 91 952

Om: Henriette er en av grunnleggerne av Oslo Drill og har undervist, vært styremedlem og undervisningsansvarlig siden 2007. Hun er tilbake etter 1 år i mammapermisjon og skal undervise 3 av utøverne som er tatt ut til EM 2016. Hun har selv deltatt i EM og VM en rekke ganger, har 5 NM titler og jobber til daglig som Toppidrettsansvarlig i Norges Danseforbund. Henriette har full instruktørutdanning og er drilldommer. 
Navn              Renathe Åsvatne
Underviser:      B1 tropp, 1baton og solo drilldans

Om
: Renathe har vært medlem av Oslo Drill siden starten i 2007. Som utøver har hun vunnet NM i Team Twirling i 2012 og 20103, samt representert Norge i EM 2013 og 2014. Hun har vært reserve i solo 1 baton senior til EM og vant NM i Show i 2009. Renathe har undervist i Oslo Drill siden 2010. Renathe holder sminkekurs for konkurranseutøvere i klubben.  
 
 
 
 


Navn:                 Victoria Spanthus
Underviser:        B2-troppen

Om: Victoria er opprinnelig fra Horten og har drillet for både Horten Drill og Oslo Drill. Hun har deltatt i 3 VM og 4 EM, og har vunnet NM i både duett  og tropp. Victoria har fullført trenerutdanningen i drill. Til daglig studerer hun ved Universitetet i Oslo, og fullfører i disse dager sin mastergrad i engelsk litteratur.  
Navn:               Stine Fjellet
Underviser:      C-troppen

Om
: Stine er fra Skotfoss og begynte å drille i Skotfoss Skolemusikk da hun var 7 år. Etterhvert gikk hun over til Grenland Drill og Oslo Drill. Hun har representert Norge i EM og VM hvert år siden 2008, og har en sterk 4. plass i duett og finaleplass i solo fra EM. Stine har turn bakgrunn og har trenerutdanning fra Norges Gymnastikk og Turnforbund. Hun har fullført lærerutdanningen og studerer idrett på NIH. Navn:               Alma Ramic 
Underviser:      Solister og duetter

Om: Alma er fra Horten og startet sin drillkarriere i Sentrum Skoles Musikkorps da hun var 6 år, og gikk etterhvert over til Horten Drill. Hun er Norgesmester flere ganger i ulike klasser og har representert Norge i hele 8 EM og VM'er på rad. Hun har full instruktørutdanning og er drilldommer. 

 
 
  
Navn:                 Linn Kvade Rannekleiv
Underviser:        X-strut junior og senior

Om: Norges beste driller gjennom tidene, med 23 NM titler og 4 pallplasseringer fra EM. Hun har vært på landslaget siden det startet i 2005 og fram til hun la opp i 2013. Linn har alle 4 instruktørkurs og er en av fire i Europa som har Internasjonal Trenerutdanning. 
Navn:               Nicola O'Dowd
Underviser:      X-strut

Om: Nicola er fra Birmingham, England og har turnbakgrunn. Hun har drevet med konkurranseturn i Storbritannia i 10 år og er godkjent turntrener fra British Gymnastics Association. Nicola har vært trener i Oslo Drill i 2 år med hovedfokus på kroppsteknikk, styrke, utholdenhet og fleksibilitet. Sesongen 2015-2016 var hun trener for X-strut utøverne og fortsetter med dette i år. Til daglig er Nicola leder i PGS, med ansvar for teamet av geologer.   
  Navn:               Stine Jensen
Underviser:      Aspiranter, duett, drilldans og 1 baton.

Om: Stine er fra Oslo og utdannet jazzdanser og er dansepedagog med Bachelor fra Norges Dansehøyskole. Hun startet med drill i Ekeberg da hun var 7 år og har deltatt i en rekke drillkonkurranser med gode resultater. Dette er Stines andre år som trener i Oslo Drill.   
 

 
Vi trenger alltid flere instruktører! Ta kontakt med Undervisningsansvarlig Henriette Adine Tørjesen (henriette@oslodrill.no) dersom du vil undervise fast eller om du vil lage koreografier, ha kurs o.l.
 


Følg oss på sosiale medierInstagram: @oslodrill 


SnapChat: Oslodrill