Hjem‎ > ‎Nyheter‎ > ‎

Klare for ØM 2016

lagt inn 3. mar. 2016, 04:00 av Oslo Drill   [ oppdatert 3. mar. 2016, 04:06 ]
Førstkommende helg er vi klare for årets andre konkurranse, ØM 2016! Konkurransen er Norges største og det er fast tradisjon for alle i Oslo Drill å være med på denne. 

Dato: 04.-06. mars
Sted: Jessheim Is- og Flerbrukshall
Oppdatert startliste og informasjon: http://musikkorps.no/omdrill/

Det blir en stor gjeng fra klubben som stiller til start, både A, B1, B2 og C-troppen deltar. For de av våre utøvere som er tatt ut på landslaget og skal representere Norge under EM 2016 er dette siste oppkjøring før mesterskapet. EM foregår i påsken i Italia og både Karin Hansen, Sandra Ramsøy, Susann Stave og Ina Hermansen er tatt ut til å delta i mesterskapet.
 
Det store målet for mange av våre drillere er å kvalifisere seg til NM 2016 i solo. Det er kun utøvere                                                                                       som oppnår en viss poengsum i en kvalifiserende konkurranse som får delta i NM. Noen av våre 
utøvere kvalifiserte seg på Skjærgårdsdrill '16 og noen har sjansen denne helgen. 

Det er ikke bare de mest erfarne OD drillerne som skal i ilden på ØM. For første gang skal de yngste drillerne våre konkurrere. De har trent i 2 år og nå er det endelig deres tur til å ta gulvet. Jentene stiller i både i tropp, solo og duett. Vi gleder oss til å se dem stråle på gulvet! Skulle noen bli nervøse er det bare å se opp på tribunen etter vår trofaste supportergjeng som er på plass med både OD jakker og godt humør.

Våre trenere vil oppdatere både Facebook, Instagram og SnapChat med film og bilder under konkurransen. 

Vi gleder oss og ønsker alle deltakere LYKKE TIL!

Heia Oslo Drill! :-)Instagram: @oslodrill 


SnapChat: Oslodrill


 
Comments